Yentl Reurekas – Chengadu
“Ik vind het geweldig om jonge kindjes plezier te laten beleven in bewegen. Wekelijks de kinderen zien groeien in hun zelfvertrouwen en ontwikkelingen is heel bijzonder!”

Na mijn sportopleiding heb ik jaren ervaring opgedaan in een sportschool, waar mijn werk bestond uit het professioneel begeleiden van leden, het maken van sportschema’s, het geven van groepslessen en personal training.

In 2005 zijn Martijn en ik getrouwd. Wij wilden al snel een gezinnetje stichten en om die reden heb ik toen mijn baan opgezegd, zodat ik fulltime moeder kon zijn. We hebbenyentl twee hele lieve kinderen, een zoon Gino (geboren in 2007) en onze dochter Bailey (geboren in 2008). Graag wilde ik wekelijks een bijzonder en sportief moment met mijn kinderen beleven en ging op zoek naar peutergym in de omgeving t’ Gooi. Maar tot mijn grote verbazing vond ik helemaal niets en dat terwijl we overal lezen hoe belangrijk beweging voor peuters is! Aangezien ik om mij heen hoorde dat er wel degelijk vraag naar was besloot ik zelf de stoute schoenen aan te trekken en heb ik HappyGym in 2009 opgericht.

Waarom HappyGym

Juist zo jong al leren bewegen is geweldig voor de kleintjes. Niet alleen helpt het tegen overgewicht, een goede coördinatie en sociaal contact met leeftijdsgenootjes, ook is het ontzettend goed voor hun zelfvertrouwen.

Na ruime ervaring als gymjuf, kan ik zeggen dat ik dit werk ontzettend leuk vind, het is geweldig om jonge kindjes plezier te laten beleven in bewegen. Wekelijks de kinderen zien groeien in hun zelfvertrouwen en ontwikkelingen is heel bijzonder. Na zoveel jaar genieten van de gymlessen en werken als ondernemer, wil ik als eigenaresse van HappyGym anderen helpen bij het opleiden en coachen zodat zij hun eigen vestiging kunnen opstarten. Dit zodat ook anderen kunnen genieten van dit geweldige beroep!

Adres

HappyGym
Bijenmeent 89
1218 GG Hilversum

KvK 32159417
IBAN NL77 RABO 01531 72 436