Nicky Chengadu

“In de gymlessen zie ik hoe ongelofelijk leuk de kleintjes en ouders het tijdens de gymlessen hebben en dat ze iedere week weer naar de volgende les uitkijken, erg leuk!”

Op dit moment heb ik mijn opleiding en stage tot gymjuf bij HappyGym afgerond. Binnenkort ga ik aan de opleiding pedagogische medewerker kinderopvang beginnen om mijn kennis te verbreden. Ik heb daarvoor gekozen omdat ik gek ben op kinderen, altijd al geweest! Het werken met kinderen brengt mij plezier.

Waarom HappyGym

Nicky vindt het heerlijk om te sporten en ik ben gek op kinderen. De combinatie, het werken met kinderen, vind ik dan ook super leuk. Mijn zus, Yentl Reurekas heeft een aantal jaar gelden het bedrijf HappyGym opgestart en het leek mij super leuk om dit werk ook te gaan doen. Voor mijn stage mocht ik meegelopen bij HappyGym om te kijken hoe de lessen worden voorbereid en opgebouwd en om meer ervaring te krijgen in het geven van lessen aan jonge kindjes. In de gymlessen zie ik hoe ongelofelijk leuk de kleintjes en ouders het tijdens de gymlessen hebben en dat ze iedere week weer naar de volgende les uitkijken, erg leuk! Ze voelen zich heel erg op hun gemak, vooral omdat de ouders er ook bij blijven. Daarom heb ik gekozen voor het concept HappyGym, zodat ik dit zelf ook aan kan bieden in Weesp en Amsterdam.

Adres

HappyGym
Bijenmeent 89
1218 GG Hilversum

KvK 32159417
IBAN NL77 RABO 01531 72 436